Firmamız

Hayata Farklı Pencereden Bakın...

16 Nisan 2012 Pazartesi




Fetih Cad. No:6 Şirinevler/İstanbul
TEL:0212 552 43 77
FAX:0212 503 24 49
GSM:0532 311 97 40

1 yorum:

  1. son yıllarda tül perde çeşitlerinin sayısının hızla artmasını ithal kumaşların giderek daha da yaygınlaşmasına bağlayabiliriz. İthal çeşitlerin yanısıra yerli dokumalar ise hiç de küçümsenecek gibi değil.

    * Fiyatları bir hayli yüksek olmasına rağmen en gözde olan kumaşlar; keten, organza ve doğal dokuda olanlar. Küçük desenli ve pamuklu kumaşlardan yapılmış tül perdeler ise daha çok rustik tarzdan hoşlananlar için öneriliyor.

    * Aksesuarlarda ise; tül perde aksesuarları son yıllarda en az tül perdeler kadar önem taşımaya başladı. Aksesuarlar tüller kadar özenle seçildiğinde tamamlayıcı olmanın yanısıra hoş bir görüntü ve gerektiğinde işlevsellik taşıyor.

    * Toptan Perde ve Tül perdelerinizi iki yanda toplamak istiyorsanız, pamuklu iplikten yapılmış kalın kordon ve püsküllerden yararlanabilirsiniz. Bundan başka; korniş başları da perdenizin havasını tamamen değiştirebiliyor. Piyasada korniş başları modelleri çok fazla olmamakla beraber otantik modellere fazlasıyla rastlanıyor.

    * Özellikle tercih edilen malzemeler; Bronz ve ferforje. Daha ağır ve klasik dekorasyondan vazgeçemeyenler ise varaklı modelleri kullanıyor.

    * Tül perde alırken pencere ve duvar ölçüsünü kendiniz almayın. Ufak bir yanılgı sizi üzebilir. Perdeyi nereye veya kime diktirecekseniz ölçüyü onun almasını isteyin.

    * Perde satın almadan önce modelini tespit edip, (drapeli, pilili vb.) ona göre kumaşınızı satın alın.

    * Tül perdenizi asla sıcak suda yıkamayın. Çamaşır makinenizin perde veya (hassas kumaş) programını kullanın.

    * Çok narin kumaşlar için kuru temizlemeden yararlanın.

    * Doğal, pamuklu ve keten kumaşlar yıkanınca çekebilir. Perdeyi, çekme payını hesaplayarak satın alın ve diktirmeden önce mutlaka bir kez yıkayın.

    * Polyester ve sentetik tüllerinizi makineden çıkardıktan sonra nemli nemli asın, kırışık yerler kendiliğinden düzelecektir.

    * Brilliant,brillife,toliyent,verdi,premier,lila,stand,ip perde,stor,jaluzi,zebra stor,ahşap stor,dikey perde,pvc perde,boncuk,aksesuar,perde aksesuarı,korniş,perde modelleri,kumaş,perde,güneşlik,ankara,istanbul,bursa,türkiye,halı,çeyiz,ev tekstili,yatak örtüsü,sorens,dafne,pery,nisa,brosse,altın,gümüş,rb karesi,belenay,perde toptanı,toptan,rustik,

    YanıtlaSil